fbpx

Kauttani saatavat mittaukset

Firstbeat Hyvinvointianalyysi – kun haluat tietää miten palaudut päivittäisestä stressistä!

Hyvinvointianalyysi perustuu sydämenvälilyöntitiheyden mittaamiseen. Tämän tiedetään tutkimusten mukaan kertovan elimistön palautumisen laadusta ja määrästä. Kun tiedät oman palautumisesi määrän, voit alkaa tehdä muutoksia kohti parempaa. 

Mittaus tehdään kolmen vuorokauden seurantana, josta saa kirjallisen raportin sekä 1 tunnin palauteohjauksen. Mittaukset mieluiten valmennuksen yhteydessä.

Hyvinvointianalyysin hinta on 195 euroa. Mittaus toteutetaan ydessä Vitalgo tmi:n kanssa.  Pääset tilaamaan mittauksen tästä!

Verikokeet ilman lääkärin lähetettä

Joskus on hyvä seurata omia ravintoaineiden saantiaan. Esimerkiksi D-vitamiini on sellainen, jota olisi hyvä seurata täällä pohjoisessa säännöllisesti. Tätä kautta saat myös muut verikokeet. 

Verikokeista tulee selkeä raportti, jota on helppo tulkita. Lisäksi kokeiden yhteyteen on hyvä varata aina valmennusaika, jotta tuloksista voi keskustella rauhassa. Jos verikokeissa on jotain epäselvää, ohjataan sinut aina lääkärin vastaanotolle tuloksien kanssa.

Verinäytemittaukset tehdään yhteistyössä Puhti Lap Oy:n kanssa. He ovat erikoistuneet tuottamaan mittauspaketteja ja tuottamaan ihmisille selkeää tietoa omista veriarvoistaan. Tästä pääset tilaamaan haluamasi mittauksen. 

Mittausten hinnat vaihtelevat mittauksen mukaan. Minulle ei tule automaattisesti tietoa siitä kuka mittauksia on tilannut eikä tilauksen yhteydessä kysytyt tiedot siirry minulle.