Pirteeks painonhallinnan verkkokurssi

188.00 

Kurssin tavoitte on luoda osallistujilleen pysyvää painonhallintaa yksilöllisten ohjeiden ja tieteeseen perustuvan tiedon turvin.

Valitettavasti verkkokauppamme kärsii teknisistä ongelmista juuri nyt, jos haluat ilmoittautua kurssille heti, jotta varmistat pääsysi kurssille, niin laita sähköpostia suoraan minulle: [email protected]

Kuvaus

Oma hyvä paino on yksilöllinen asia!

Oma hyvä paino

Haluaisitko lopettaa ikuisen jojottelun ja laihduttamisen? Saada painonnousun pysähtymään ja voida hyvin?

 

Sinä tiedät jo kaiken mitä sinun tarvitsee tietää painon pudotuksesta. Kyse on vain siitä, että tieto ei mene käytäntöön asti. Tällä kurssilla otetaan käyttöön se kaikki mikä sinussa jo on sekä vähän lisätään tieto- ja taitotasoasi.

 

Tällä kurssilla saat:

 1. Viikottaiset valmennustehtävät
 2. Viikottaisen ruokavinkin
 3. Valmennusta elämäntapamuutokseen
 4. Mahdollisuuden kysyä keskusteluryhmässä suoraan minulta kysymyksiä
 5. Syventävää tietoa ylipainon syistä ja siihen vaikuttavista tekijöistä
 6. Tietoa vatsavaivoista
 7. Stressinhallintatyökaluja
 8. Ryhmän tukea ja tseppiä
 9. Kivoja alennuksia yhteistyökumppaneiltani

Tämä kurssi EI OLE:

 • pikakuuri lopulliseen painoosi
 • lista ruokia, joita voit syödä tai et voi syödä
 • montaa tuntia treeniä päivässä
 • nälän näkemistä
 • hifistelyä ruoan ja ruoka-aineiden kanssa

 

Kuka minä olen ja miksi järjestän tälläistä kurssia

Minä olen Anu Kosonen, ravitsemuksen ammattilainen. Laajan koulutustaustani ja ikuisen opiskelun takia voin tarjota sinulle vaihtoehtoja omaan syömiseesi ja liikkumiseesi, jotka pystyt helposti sovittamaan omaan elämääsi.

Työkokemukseni on myös opettanut minulle, että painonhallinnassa ne päänsisäiset jutut ovat kaikista tärkeimpiä. Jotta voisin tarjota tähänkin työkaluja, olen opiskellut muun muassa ratkaisukeskeistä psykologiaa, mindfulnessia ja NLP:tä. Näitä oppeja hyödynnän sinun hyväksesi tässä verkkokoulutuksessa.

Tämä kurssi on syntynyt kahdeksan vuoden painonhallintakurssien ohjaamisen pohjalta. Näillä kursseilla olen päässyt parantamaan taitojani niin ohjaajana kuin ihmisenä. Paljon olen oppinut ihanilta kurssilaisiltani siitä mikä toimii ja mikä ei. Näitä oppeja jaan tällä kurssilla sinulle.

Minun maailmassani jokainen ihminen on yhtä tärkeä ja jokainen on kaunis, edes jostain. Sinäkin olet tärkeä ja kaunis, et vain ehkä vielä tiedä sitä. Minä haluan omissa valmennuksissani tehdä kaikkeni valmennettavien eteen.

Kurssin jokaisella viikolla saat videoalustuksen, viikkotehtävän ja viikon ruokavinkin. Kaikki materiaalit ovat ladattavia, joten  ne jäävät sinulle aina käytettäväksi.

 

Kurssin normaalihinta on 120,00 euroa, nyt voit saada käsittämättömään alennushintaan vain 69,00 euroa. Tarjous on voimassa vain 5.9.2020 asti!

 

Kurssin voi perua  ensimmäisen kuukauden aikana.