fbpx

Mun piti kirjoittaa ylikunnosta seuraavaksi. Mutta kohtalo tai sattuma tai mikä vaan puuttui peliin. Kirjoitan siitä siis joskus myöhemmin.

Perjantaina, kun tulin kotiin ohjaamasta, puhuin systerin kanssa puhelimessa ja avasin oven asuntooni. Törmäsin savuun. Kaikki oli yltä päältä noessa. Menin hieman hiljaiseksi puhelimessa. Ei heti ihan tajunnut mitä oli tapahtunut. Eka ajatus oli, että hella olisi jäänyt päälle. Se ei kuitenkaan tuntunut oikealta, mutta oli eka ajatus kumminkin. Kun pääsin keittiöön näin blenderini lattialla hiiltyneenä. Osa parkettia meni siinä samalla ja pöytätaso. Onni onnettomuudessa oli, että laite on ilmeisesti onneksi vain kytenyt eikä palanut kunnolla. Muuten koko kämppä olisi varmasti palanut. No totaalisiivous sinne tulee ja asunto on tällä hetkellä asumiskelvoton. Mitään tärkeää en kuitenkaan menettänyt.

Terveellinen ruokavalioni oli siis koitua asuntoni kohtaloksi. Teen joka aamu itselleni smoothien ja syön marjoja enemmän päivittäin kuin kukaan tuntemani ihminen. Perjantaiaamuna olin kuitenkin unohtanut blenderin johdon seinään. Ehkä kolmas tai neljäs kerta koko yhdeksän tai kahdeksan kuukauden aikana, kun minulla on ollut kyseinen laite. Muutenkaan ei ole tapana ollut jättää johtoja seinään. Mutta eihän laitteen kuuluisi syttyä palamaan, kun siinä on vielä tuplavarmistus, että sitä ei saa päälle. Virtakytkin ja esto: jos kannu ei ole kohdallaan, niin laite ei käynnisty.

Ottakaa siis johdot pois seinästä, pliis!

Kategoriat: Blogi