fbpx

Koska rakastan metsää, niin päätin jo tänne muuttaessani vuosia sitten, että meillä tulee kotiin boot camp rata. En kuitenkaan koskaan osannut ajatella, miten merkittävä vaikutus metsällä on treeneihin.

Metsä on kuin eräänlainen kirkko. Siellä hiljenee ja pääsee kosketuksiin luonnon ja oman itsensä kanssa. Happea ja tilaa riittää kaikille. Ja kaikissa säissä treenaminen tuo itsensä ylittämistunteen vailla vertaansa. Meillä olemme treenanneet 27 asteen pakkasessa ja 37 asteen helteessä.

Meillä riittää tilaa itselle ja kaikille muille. Metsässä voi olla oma itsensä tai juuri sellainen kuin juuri nyt on. Jos on huono mieli tullessa metsätreeneihin, niin pois lähdettäessä on kevyempi olo.

Metsä myös kutsuu luokseen ihmisiä, jotka luovat ympärilleen hyvää fiilistä. Porukassa treenatessamme ilmapirii on aina hyvä ja kaikki kannustavat toisiaan.

Miksi siis tulisit metsään treenamaan?

 1. Metsä poistaa stressiä tutkitusti. Jo kymmenen minuutin oleskelu metsässä laskee stressitasoja. 45 minuuttia tekee sen varmasti.
 2. Metsässä on hyvä ilmanlaatu. Olemme sen verran syrjässä, että puissa kasvaa vielä naavaa, joka kertoo ilman puhtaudesta.
 3. Kesällä saat treenin aikana tarvittavan D-vitamiiniannoksesi. Tutkimuksissa on todettu, että 15 minuuttia auringonvaloa iholle, riittää turvaamaan päivittäisen D-vitamiinin saannin.
 4. Treenit suunnitellaan aina paikalla olevien mukaan. Eli treenit ovat aina asiakaslähtöiset.
 5. Valmentaja on ammattitaitoinen personal trainer (European Institute of Fitness), kahvakuulaohjaaja (Trainer4You) ja kuntosaliohjaaja (SATS).
 6. Saat myös muuta tukea tekemiseesi. Voin auttaa sinua elämäntapojen muuttamisessa ja ravitsemusasioita.
 7. Treeniporukkamme on ihan huippu! Saat myös vertaistukea heistä.
 8. Hapenottokyky kasvaa.
 9. Kun käyt säännöllisesti kuntosi kasvaa.
 10. Iloa! Lähtiessäsi sinulla on parempi olo.

Metsäsalillamme voi tehdä muutakin kuin hikijumppaa. Siellä voi joogata ja huoltaa kehoa. Tai vaikka halailla puita ja rentoutua. Olemme järjestäneet polttari- ja synttäritreenejä sekä yrityksille työhyvinvointipäiviä.

Yhteiset kaikille avoimet treenit ovat vuoden ympäri säästä riippumatta (ukkosella ei treenata). Varaathan aina sään mukaiset vaatteet ja jalkineet. Pari vinkkiä vaatetuksesta:

 • Paitojen ja housujen on hyvä peittää alaselkä kattavasti eli suosi pidempiä paitoja tai joogahousuja, joissa vyötärö on korkeampi. Talvella ja viileissä säillä on mukavampaa, kun alaselkä ei ole paljaana.
 • Kunnon kengät ovat aina sijoitus. Meillä monet käyttävät paljasjalkakenkiä, mutta mitkä tahansa ulkoiluun ja liikkumiseen sopivat kengät käyvät.
 • Talvella on hyvä olla niin kutsuttu taukotakki, jonka voi pukea päälle treenin jälkeen.
 • Vaihtovaatteet on hyvä olla, jos on sateinen keli, ettei tarvitse mennä märkänä autoon ja kotiin.

Salimme sijaitsee Lopella osoitteessa: Kieppirinne 15, 12750 Pilpala. Paikalta löytyy myös siisti ulkohuussi, jota voi käyttää myös vaatteiden vaihtamiseen.

Kesäkausi (touko-syyskuu):

Treenit:

 • tiistaisin ja torstaisin klo 18
 • sunnuntaisin klo 10

Kehonhuolto (30 min):

 • tiistaisin ja sunnuntaisin heti treenien jälkeen

Lasten treenit aikuisen kanssa:

 • sunnuntaina klo 11:30

Talvikausi (loka-huhtikuu)

Treenit:

 • tiistaisin ja torstaisin klo 18
 • sunnuntaisin klo 10

Kehonhuolto:

 • tiistaisin Pilpalan koululla klo 19:30 (Hunsalantie 3, 12750 Pilpala (Loppi) – tauolla toistaiseksi

Lasten treenit aikuisen kanssa:

 • tiistaisin klo 16:30 Pilpalan koululla (Hunsalantie 3, 12750 Pilpala (Loppi) – tauolla toistaiseksi

Ensimmäinen tutustumisetreeni on aina ilmainen!

Maksut:

 • Kertamaksu 5 euroa – osta tästä tai maksa paikan päällä
 • 10 kerran kortti (yksi ilmainen kerta) 50 euroa – osta tästä!
 • 20 kerran kortti (kaksi ilmaista kertaa) 100 euroa – osta tästä!

Kesäkausi (touko-syyskuu):

Talvikausi (loka-huhtikuu:

Polttari-, synttäri- ja Tyhy tai Tyky- treeneistä/päivistä kannattaa kysellä erikseen! Anu 040 3639287/anu.kosonen@pirteeks.fi

Alla kuvia treeniestä ja metsäsalista. =)