fbpx

Ihana elämä ja asenne: aina voi valita!

Joskus tuntuu, että elämä on antanut enemmän kuin ansaitsisin. Ihanan työn, upeita asiakkaita, kauniin kodin (Seinät, jotka uusiutuvat ihan koko ajan. Kukahan niitäkin oikein maalailee. =)), hyvän terveyden, ihan parhaat ystävät ja inspiroivan perheen sekä rekkakaupalla mitä ihmeellisimpiä kokemuksia. Ehkä tämä fiilis johtuu siitä, että olen yltiöpositiivinen ja huomaan, että ne elämän karikot tuppaavat unohtumaan aika helposti. Olen sitä mieltä, että positiivinen ihminen voittaa aina. Ja eikö onnellisuuskin ole kuitenkin valittavissa? Sehän on vain asennekysymys haluaako olla onnellinen. Valitseeko hoitaa kehoaan kunnioituksella tai tekeekö sitä työtä mitä oikeasti rakastaa.

Onnenkin eteen juotuu tekemään töitä

Mutta ihan oikeasti tämänkin onnellisen tilanteen takana on monta asiaa. Esimerkiksi terveyteen olen laittanut tänäkin vuonna niin paljon rahaa, ettei moni käytä sitä määrää edes viidessä vuodessa. Puhumattakaan siitä ajasta minkä olen kuluttanut vuosien varrella treenaten, huoltaen ja taas treenaten kehoa. Ja ihanan työn takana on uhrauksia, joita en edes halua ajatella.

Ainoa toivomus

Eilen kun olin kuuntelemassa yhtä esitystä aloin miettimään, että mitä toivoisin eniten elämääni, jos minulla olisi vain yksi toivomus. Ja vaikka kuinka kysymystä kääntelen, niin se on rakkautta. Kaikkea muuta tässä maailmassa saa tekemällä, pyytämällä, ostamalla tai vaikka kiristämällä.

Rakkaus

Minulla on monta asiaa, jotka tekevät minut onnelliseksi. Ystävien ja perheen ehdoton rakkaus, asiakkaiden kanssa yhdessä onnistuminen, maalaaminen ja treenaaminen. Rakkaus liittyy kaikkiin näihin jollain tapaa. Aina se on erilaista, mutta aina se on yhtä voimauttavaa. Eikä sitä voi millään rahalla ostaa.

Haluankin näin kesän kunniaksi kiittää kaikkia asiakkaitani siitä, että olette ihania. Kaikki omalla tavallanne. Aurinkoa pirteyttä loppukesäänne!

Kategoriat: Blogi