fbpx

Minä rakastan joulua. En kuitenkaan tykkää sen materialistisesta luonteesta. Enkä halua saada turhaa tavaraa lahjaksikaan. Enkä makeisia. Ainoa tavara, josta jouluna innostun on kirjat. Niitä kuluu. Niitä pitää aina olla. =)

Monella on se tilanne, että ei tiedä mitä toiselle ostaa lahjaksi. Silloin turvaudutaan usein makeisiin tai viiniin. Mutta miksi pitäisi? Maailma on pullollaan lahjoja, jotka eivät maksa mitään ja joiden takia ei tarvitse lähteä mihinkään. Radiossa toissa päivänä yksi mies tilitti antavansa vaimolleen lahjaksi tiski- ja siivouslahjakortteja sekä pari villiä korttia, joissa vaimo saa itse päättää mitä mies tekee tunnin ajan. Aivan ihanaa! Ja mielikuvitus on rajana.

Sitten ne ei niin ilmaiset jutut… Lahjakortteja voi antaa liikuntatunneille, personal trainereille, kauneushoitoloihin, erilaisille kursseille, kampaajalle, hierojalle jne. Voi myös luvata lähetä itse mukaan. Tai jos oikein haluaa heittäytyä hyväntekijäksi voi erinäisistä palveluista ostaa hyvää lahjaksi muille. Hienoja palveluja nekin ja sopivat hyvin niille, jotka niitä osaavat arvostaa ja joilla on jo kaikkea.

Mielikuvitusta ihmiset. =)

Kategoriat: Blogi