fbpx

On menny taas ikuisuus, kun viimeksi kirjoitin tänne. Vauva- tai pikemminkin taapero arki yhdessä yrittämisen kanssa on vienyt lähes kaiken aikani. Nyt koen, että on taas aika alkaa kirjoittamaan ja miksei ehkä videoimaankin. Videointi tosiaan on harkinnan alla… =)

Kevät kului pääosin beben kanssa, e-kirjoja kirjoittamalla ja kuvittamalla sekä ohjauksissa. Ensimmäistä kertaa elämässäni vedin viime lukukaudella ravitsemustieteen perusopintojen tuutoroinnin Järvenpään ja Keravan opistoilla. Nyt pahin kiireputki on ohitse. Siitä jäi käteen neljä valmista e-kirjaa (yksi on vielä taitossa), vireyden verkkokurssi ja paljon hyviä fiiliksiä beben ja asiakkaiden kanssa. Sekä vihdoin ja viimein aloitettu viikkokirje, joka tosin ilmestyy vähän silloin sun tällöin.

Nyt puhaltavat taas uudet tuulet. Ohjaukset tulevat jatkumaan, mutta boot camppiin puhalletaan uutta tuulta uusilla esteille ja välineillä. Alueelle tehdään hiekkakenttä ja muutenkin meinaan laittaa tätä pihamaata uuteen uskoon… meille tulee muun muassa tila, jossa voi vetää virkistyspäiviä ja painonhallintakurssien kokoontumisajoja, joista eka on jo elokuulle suunniteltu. Ja kuten aina, kun on jokin tavoite, olen ihan liekeissä.

Haluaisinkin kysyä sinulta, mikä saa sinut liekkeihin? Ja sitten heti sen jälkeen, teetko sitä asiaa jo tarpeeksi?

Tämä kirjoitus on siis unelmille ja niiden toteuttamiselle! Seuraava sitten jollekin muulle. Omat juttuni tuossa alussa olivat omia tavoitteitani ja unelmiani. Nyt jatkan pidemmän tähtäimen unelman kanssa täällä kotona. Unelmia voi siis olla monenlaisia. Lyhen ja pitkän aika välin unelmia. Jotkut unelmat eivät toteudu, mutta silti matkalla kohti niitä voi oppia uusia asioita ja nauttia elämästä. Toivoisin, että sinä antaisit omille unelmillesi myös mahdollisuuden. Mieti mitä niiden toteuttaminen vaatii. Tee suunnitelma. Ei ole väliä meneekö asian toteuttamiseen kaksi kuukautta tai vuosia. Pääasia on, että olet uskollinen itsellesi.

Muista siis unelmoida ja tee myös jotain niiden unelmien eteen. Kerro minulle sinun unelmasi, tehdään siitä yhdessä totta.

 

Anu

Kategoriat: Blogi