fbpx

Tekeminen. Viikon teema.

Tämän viikon teema on selvästi TEKEMINEN. Meillä kaikilla on asioita, jotka roikkuvat tai joista haaveilemme. Oli se sitten mitä tahansa, niin pitäisi ehkä TEHDÄ sille asialle jotain. Aloittaa, TEHDÄ jotain ja jatkaa TEKEMISTÄ.

Tekeminen. Mitä haluat?

Ensin pitää tietää mitä haluaa. Tiedätkö sinä mitä haluat? Minä tiedän.  Jos et tiedä, kysy itseltäsi kunnes tiedät. Haluatko olla 10 kiloa kevyempi, juosta maratonin, saada enemmän rahaa, olla parisuhteessa, erota tai saada paremman työpaikan? Olisi se sitten mitä tahansa, niin ensin pitää tietää mitä haluaa ja sitten alkaa TEKEMÄÄN asialle jotain.

Tekeminen. Miten alkuun?

Kun sitten tiedät mitä haluat, pitää alkaa miettimään miten pääset sinne. Tunnetko jonkun, joka on jo siellä minne haluat mennä. Katso mitä he TEKEVÄT. Voitko TEHDÄ samalla lailla? Voitko tutustua ihmisiin, jotka ovat jo TEHNEET sen mitä haluat TEHDÄ. Voitko päästä heidän oppiinsa? Hae tietoa ja oikeita ihmisiä ympärillesi. Jos tavoitteesi on laihduttamisessa tai treenaamisessa, kokeile mikä sopii sinulle. Se mikä sopii minulle ei välttämättä sovi sinulle nyt.  Oman kehon ja intuition kuuntelu on tärkeää, mutta koko ajan pitää olla valmis oppimaan itseään paremmilta.

Tekeminen. Jatka, jatka, jatka ja jatka.

Kun tiedät mitä TEHDÄ, pitää aloittaa TEKEMINEN. Ja pitää jatkaa TEKEMISTÄ. Siis pidempään kuin vain sen kaksi viikkoa. Pitää jatkaa viikosta toiseen ja kuukaudesta toiseen. Jos jokin ei toimi, se TEKEMINEN pitää lopettaa, mutta aloittaa sitten uusi TEKEMINEN asian hyväksi. Aina voi aloittaa uudestaan. Niin kauan pitää jatkaa TEKEMISTÄ ja kokeilemista kunnes se tuottaa tulosta. Koskaan ei saa luovuttaa. Eikä varsinkaan lopettaa TEKEMISTÄ ensimmäisen kahden viikon kuluttua!

Tekeminen. Perillä.

Kun olet päässyt perille, pitää TEKEMISTÄ jatkaa edelleen. Koska mitkään saavutet edut eivät säily, ilman TEKEMISTÄ. Ja jos säilyvät, niin silloin on todella mestari siinä mitä TEKEE. Ja silloin voi aloittaa jonkun toisen TEKEMISEN. Vierivä kivihän ei sammaloidu ja on parempi yrittää ja epäonnistua kuin olla yrittämättä ollenkaan.

TEKEMÄÄN siitä! Mäkin meen vielä. =)