fbpx

Pirteeks boot camppiä vastapäätä sijaitsee Nummimetsä, jonne pääsee nukkumaan suositussa Tentsilen puuteltassa. Kyseessä on siis teltta, joka kiinnitetään puiden väliin kolmesta kohdasta ja se on kokonaan ilmassa.

Metsämme on rauhallinen ja vain yöpyjien käytössä. Toisin kuin useissa puutelttailupaikoissa, meillä on vain yksi teltta. Olemme halunneet pitää tämän näin, koska haluamme yöpyjien kokevan metsän rauhassa ja yksityisesti, ilman viereisessä teltassa kuorsaavia tyyppejä.

Polun varressa matkalla teltalle on varastorakennus, jossa on ulkokäymälä. Noin 500 metrin päässä teltalta on Palolammi, jossa pääsee halutessaan pulahtamaan raikkaaseen ja kirkkaaseen veteen.

Yöpyminen puuteltassa eroaa huomattavasti tavallisessa teltassa nukkumisesta. Puuteltassa koet todella luonnon elvyyttävän vaikutuksen. Tämä on unotumaton elämys.

Meidän telttaamme mahtuu kolme aikuista tai kaksi aikuista ja kaksi lasta. Lemmikkieläimiä ei voida ottaa mukaan telttaan, ettei se vahingoitu. Muutoin lemmikit ovat tervetulleita, kunhan ne pidetään kiinni koko vierailun ajan.

Olemme luoneet kolme tuotetta puuteltassa yöpymiseen:

Yö puuteltassa ilman mitään muita palveluita – 80 euroa (sis alv) – Tilaa tästä!

Yö puuteltassa + aamupala – 120 euroa (sis alv) – Tilaa tästä!

Yö puuteltassa luksus kahdelle hengelle – 250 euroa (sis alv) – Tilaa tästä!

Kyselyt Anu 04036389287 tai anu.kosonen@pirteeks.fi