Näytetään tulokset 1–12 / 15

 • Valmiit ruokavaliot

  Kasvisruokavalio (ovo-lakto)

  Kasviruokavalio (ov-lakto) on tarkoitettu kasvisyöjälle, joka käyttää kananmunaa ja maitotuotteita ruokavaliossaan. Ruokavaliota voi käyttää myös hitaaseen laihduttamiseen ja vireystilan kohentamiseen, jos haluaa.

 • Valmiit ruokavaliot

  Maidoton ja gluteeniton ruokavalio

  Maidoton ja gluteeniton ruokavalio on tarkoitettu pääsosin maitoallergiasta ja keliakiasta kärsivälle. Sitä voi kokeilla myös vatsaoireiden hoidossa.

 • Valmiit ruokavaliot

  Maidoton ruokavalio

  Maidoton ruokavalio on tarkoitettu maitoallergiselle tai maidosta oireita saavalle sekä sekaruokaa syövälle ihmiselle eli sellaiselle, jonka ruokavalioon kuuluu perussettiä, mutta joka haluaa kokeilla olla ilman maitoa esim ruoansulatusvaivojen takia.

 • Valmiit ruokavaliot

  Paleo ruokavalio

  Paleo ruokavalio on tarkoitettu niille, jotka ovat kiinnostuneet kivikautisesta syömisestä, vatsavaivojen hoidosta, painonhallinnasta ja paremmasta olosta. Sitä voi kokeilla myös vireyden lisäämiseen.

 • Valmiit ruokavaliot

  Perusruokavalio

  Perusruokavalio on tarkoitettu sekasyöjälle, joka haluaa normalisoida oman syömisensä ilman kuurittelua, säästöliekkiä ja turhaa säätämistä. Näillä ohjeilla voit syödä haluamiasi ruokia, klunhan noudatat ateriakokoja.

   

 • Verkkokurssit

  Pirteeks painonhallinnan verkkokurssi

  Kurssin tavoitte on luoda osallistujilleen pysyvää painonhallintaa yksilöllisten ohjeiden ja tieteeseen perustuvan tiedon turvin.

  Valitettavasti verkkokauppamme kärsii teknisistä ongelmista juuri nyt, jos haluat ilmoittautua kurssille heti, jotta varmistat pääsysi kurssille, niin laita sähköpostia suoraan minulle: [email protected]

 • Valmiit ruokavaliot

  Vegaani ruokavalio

  Vegaani ruokavalio on tarkoitettu kasvisyöjälle, joka käyttää ruokavaliossaan vain kasvispohjaisia tuotteita. Ruokavaliota voi käyttää myös hitaaseen laihduttamiseen ja vireystilan kohentamiseen, jos haluaa.

 • e-kirjat

  Virvote – pikaopas hyvää oloon ja vireyteen

  Virvote on jokaisen kiireisen ihmisen perusopas parempaan jaksamiseen. Sen avulla jokainen voi päästä alkuun vireyden tiellä. Teos sisältää perustietoa jaksamisesta ja sen parantamisesta.

 • e-kirjat

  Virvote työkirja – Mieli

  Tämä työkirja on jatkoa Virvote pikaoppaalle. Tässä syvennytään mielen sisäisiin asioiohin ja monipuolisten harjoitusten avulla ohjataan sinua kohti parempaa vireystilaa ja oloa.

 • e-kirjat

  Virvote työkirja – Uni

  Unen työkirja on Virvote pikaoppaan syventävä osa. Siinä käydään läpi unta parantavia toimia ja annetaan paljon tietoa unesta ja sen tärkeydestä.