Näytetään kaikki 7 tulosta

 • e-kirjat

  Irti makeanhimosta – pdf

  Irti makeanhimosta viimeinkin! Tämän oppaan avulla alat ymmärtämään mitkä asiat pahentavat makeanhimoasi ja mitkä tukevat siitä irtaantumista.

 • e-kirjat

  Virvote – pikaopas hyvää oloon ja vireyteen

  Virvote on jokaisen kiireisen ihmisen perusopas parempaan jaksamiseen. Sen avulla jokainen voi päästä alkuun vireyden tiellä. Teos sisältää perustietoa jaksamisesta ja sen parantamisesta.

 • e-kirjat

  Virvote työkirja – Mieli

  Tämä työkirja on jatkoa Virvote pikaoppaalle. Tässä syvennytään mielen sisäisiin asioiohin ja monipuolisten harjoitusten avulla ohjataan sinua kohti parempaa vireystilaa ja oloa.

 • e-kirjat

  Virvote työkirja – Uni

  Unen työkirja on Virvote pikaoppaan syventävä osa. Siinä käydään läpi unta parantavia toimia ja annetaan paljon tietoa unesta ja sen tärkeydestä.

 • e-kirjat

  Virvote työkirja – Liikunta e-kirja

  Haetko vastauksia seuraavanlaisiin kysymyksiin: Miksi liikkuisin, miten liikkuisin ja miten valitsen oman lajini?

  • Liikunnan työkirja antaa tietoa ja vastauksia näihin kysymyksiin. Kun ymmärrät miksi sinun kannattaa liikkua ja mikä on tarpeeksi, saat teksteihin kuuluvilla tehtävillä apua ja innostusta siirtää saamasi tieto myös käytäntöön. Näkökulman muutos liikkumiseen ja omaan mielikuvaasi liikkujana helpottaa muutosta kohti parempaa kuntoa ja vireyttä. Itsellesi sopivan liikunnan löydettyäsi voimaannut …
 • e-kirjat

  Virvote työkirja – Ravinto e-kirja

  Haetko vastauksia seuraavanlaisiin kysymyksiin: Paljonko energiaa tarvitsen,  miten tukisin omaa terveyttäni ja jaksamistani ruokavaliolla?

  – Ravinnon työkirja antaa tietoa ja vastauksia näihin kysymyksiin. Kun ymmärryksesi ravinnosta ja sen vaikutuksesta lisääntyy, saat teksteihin kuuluvilla tehtävillä apua ja innostusta siirtää saamasi tieto myös käytäntöön. Näkökulman muutos syömiseen ja omaan ruokavalioosi helpottaa muutosto kohti parempaa ravitsemustilaa. Itsellesi sopivan ruokavalion löydettyäsi voimaannut ottamaan seuraavia askeleita kohti kokonaisvaltaista vireytymistä. …

 • e-kirjat

  Virvote työkirja – Työ e-kirja

  Haetko vastauksia seuraavanlaisiin kysymyksiin: Miten voisin työssä paremmin, miten tulisin työtovereitteni kanssa toimeen ja miten jättäisin työt työpaikalle?

  Työn työkirja antaa tietoa ja vastauksia näihin kysymyksiin. Kun ymmärrät miten sinun kannattaa toimia edistääksesi työilmapiiriä, muuttaaksesi omia toimintatapoja tai asenteitasi työtä kohtaan, saat teksteihin kuuluvilla tehtävillä apua ja innostusta siirtää saamasi tieto myös käytäntöön. Näkökulman muutos omaan työhön ja mielikuvaasi siitä helpottaa muutosta kohti parempaa jaksamista töissä. …