fbpx
Heppalenkki
Hevoset liikuttavat mieltä ja sinua heppalenkillä!

Heppojen kanssa lenkkeily rentouttaa ja tuo uuden näkökulman heppailuun sekä eläimeen itseensä. Tule mukaan!

Seuraava lenkki on: su 12.3.. klo 10-12. Ilmoittaudu mukaan: anu.kosonen(at)pirteeks.fi/0403637287

Lammaslenkit Pilpalan metsissä. Lampailla on ihan oma mielenmaailma, joka puhuttelee kiireisiä ihmisiä ihan omalla tavallaan. Lammas ei ole hevosen tavoin pelottava vaan päin vastoin.

Seuraava lenkki on: la 18.3. klo 10-12. Ilmoittaudu mukaan: anu.kosonen(at)pirteeks.fi/0403637287

Yksilövalmennus

Kun haluat tulla kuulluksi ja nähdyksi omana ainutlaatuisena itsenäsi, niin silloin yksilövalmennukseni ovat sinua varten. Huomioin sinut kokonaisuutena ja yksilönä.

Valmennuksillani on aina tieteellinen pohja, jota höystän yli kymmenen vuoden ohjauskokemuksella sekä omakohtaisilla kokemuksilla hyvinvoinnista.

Valmennussuhteet ovat kaikki ainutlaatuisia ja haluan, että jokainen valmennettavani kokee olevansa turvassa ja hyväksytty juuri sellaisena kuin on.

Lue lisää valmennuksista!

Lue lisää minusta, voisinko olla tuleva valmentajasi?

Varaa aika ilmaiseen alkukartoitukseen!

Yksilölliset ohjeet
Yksilöllinen ote takaa tulokset valmennuksessa.

Hiljaisuuden miniretriitti metsässä

Hiljaisuuden miniretriitti metsässä – 5-8 hengen retriitti ihanissa metsämaisemissa. Metsäretriittien kevään aikataulu on vielä auki, mutta voit varata omalle ryhmällesi itsellesi sopivan.

ja lisää infoa tästä: Miniretriitit

Metsäkylpy
Metsäkylpy
Lepohetkiä luonnossa
Lepohetkiä luonnossa

Tule pirteeks Metsäkuntosalilla!

Viikottain ympäri vuoden treenit metsäkuntosalilla!

Kieppirinne 15, 12750 Pilpala, Loppi

  • Ti klo 18
  • To klo 18
  • Su klo 10

Hinnat:

Huom! Treenaamme myös pyhäpäivinä. Muutoksista ilmoitetaan erikseen. Paikalle voi vain saapua. Jos olet epävarma treeniajasta, niin laita tekstiviesti suoraan minulle 040 3639 287/Anu

Metsäkuntosali
Metsäkuntosali

Uusittu verkkokurssimme on nyt julkaistu!

Olen aloittanut uuden yhteistyön Wellbeing factory Oy:n kanssa. Aikaisemmat verkkokurssini Virvoitteen alaisena on nyt päivitetty uuteen uskoon ja mukana verkkokurssipolussa on Hyvinvointinavigaattori, joka kertoo sinulle luontaisen tapasi motivoitua. Tämä auttaa sinua suoriutumaan kurssin läpi paremmin. Lisäksi haluamme, että mahdollisimman moni saisi kurssin suoritettua läpi, joten emme jätä sinua yksin. Kurssin sivulle tästä!

360 – projekti läsnäolon voimasta, metsästä, eläimistä ja hyvinvoinnista

Aloitin pienen vlogin pitämisen, jossa aion 360 päivän aikana kertoa omista havainnoistani täältä metsästä, green care toiminasta, omista jutuistani ja omavaraisuudesta läsnäolevalla otteella. Videot ilmestyvät noin 2-3 päivän välein.

Pirteeks on unelma paremmasta maailmasta

Olipa kerran pieni tyttö, joka rakasti taidetta, hevosia ja luontoa. Yläasteella mukaan tuli urheilu ja hyvinvointi. Elämä johdatti yliopistoon ja opinnoista toiseen. Ihminen oli aina keskiössä. Maailma vei kuitenkin mukanaan ja elämä koetteli ennen kuin tyttö juurtui Lopen metsään. Tytöstä tuli nainen, hyvinvoinnin kova ammattilainen. Unelmat kasvoivat ja kasvavat yhä.

Pirteeks on unelma paremmasta maailmasta ja hyvinvoivista ihmisistä. Pirteeks on unelma kestävästä kehityksestä. Pirteeks on hyvinvoinnin ja kohtaamisen keidas Lopen metsässä.  Pirteeks on satumetsä leppäkerttuineen.

Kun haluat olla paras itsesi tai levätä turvassa hetken, niin tule meille. Kun haluat tehdä unelmistasi totta, tule meille.

Pirteeks Bootcamp – Metsäkuntosali

Kieppirinteeltä löytyy myös bootcamp-rata, jossa treenaamme omalla kehonpainolla, kahvakuulilla, TRX:llä, kuminauhoilla, traktorin renkailla jne. Treenit ovat aina ti tai to sekä la ja/tai su. Aikatauluja voi seurata facebookista.

Alla olevalla videolla hieman kuvausta muista palveluistani.

”Olemme osa sateenkaariystävällistä We Speak Gay yhteisöä. Yrityksemme
on sitoutunut kohtelemaan kaikkia työntekijöitä ja asiakkaita kunnioittavasti ja
yhdenvertaisesti sukupuoleen, rotuun, ihonväriin, ikään, kansalaisuuteen, uskontoon, kulttuuriin tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta. We Speak Gay yhteisön tavoitteena on rakentaa Suomesta entistä empaattisempi ja osallistavampi, maailman sateenkaariystävällisin maa”.

Tuotteet

Hyvinvointiasi tukemaan ja iloksi elämään

Hevosavusteinen painonhallintakurssi

Armollista painonhallintaa hevosten avulla. Opi omanlainen syöminen, liikkuminen sekä stressinhallinta. Anna hevosten auttaa sinut elämäsi kuntoon!

Planetaarinen ruokavalio

Paleo ruokavalio on tarkoitettu niille, jotka ovat kiinnostuneet kivikautisesta syömisestä, vatsavaivojen hoidosta, painonhallinnasta ja paremmasta olosta. Sitä voi kokeilla myös vireyden lisäämiseen.

Liian kaukana – Too far away – öljyvärimaalaus

Öljyvärimaalaus, 120 x 100 cm

Oil colours, 120 x 100 cm

Se on minun luonnossani – runokirja

Rakkaudesta luontoon ja eläimiin. Luontoyhteydestä ja ympäristöahdistuksesta. Niistä on tämä runokirja tehty.

Blogi

Vinkkejä, hyvinvointitrendejä, tiedettä ja ajankohtaisuuksia sekä yrityksen uutisia

Erityisherkkyys, erilaisuus ja samuus

Koko kehooni leviää ihana lämmin onnen tunne. Olen viimein löytänyt omanlaiseni ihmiset. He ovat kovin erilaisia kuin minä, mutta heitä yhdistää minuun herkkyys ja syvällisyys. Sillä on nimikin. Erityisherkkyys.

Esteitä, onko heitä?

Olen tänä kesänä miettinyt paljon jarruttavia tekijöitä. Omia ja muiden. Korona on tuonut aivan uuden tekosyyn olla laihtumatta tai muuttamatta elämäntapoja. Sitä listalla ei ole aikaisemmin ollut. Alla listaa syistä miksi elämäntapamuutosta ei voi tehdä. Lue lisää…

Ota yhteyttä

Anu Kosonen +358 40 3639287 Ma- Pe, 9:00-20:00 [email protected]

Palvelumme ja toimipisteemme metsässä

Pirteeks - Y-tunnus 2102871-5

Palvelut alueella: Loppi, Riihimäki, Hyvinkää, Järvenpää ja Karkkila.

Käynti- ja postiosoite: Kieppirinne 15, 12750 Pilpala

Ota yhteyttä

[wpforms id="1941"]